Inloggen

Inloggen

Bedrijventerrein Oude Molen ontvangt € 1.563,99 van Interpolis

Op vrijdag 1 juni ontving Mariëlle de Graaf, voorzitter van OV Oude Molen, een cheque ter waarde van € 1.563,99 van Interpolis uit handen van de heer Coppens, risicospecialist Verzekeren MKB van Rabobank Zuidwest-Brabant. Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om ons bedrijventerrein nog veiliger en aantrekkelijker te maken.

Project ‘Duurzaam ondernemen op bedrijventerrein Oude Molen’

Afgelopen maandag 28 mei is het project ‘Duurzaam Ondernemen op bedrijventerrein Oude molen’ officieel van start gegaan.

Bijeenkomst Cybercriminaliteit en AVG

Uitnodiging voor alle leden van de bedrijventerreinen.

Op woensdag 25 april aanstaande organiseren TNP, LMM, en Oude Molen een bijeenkomst over Cybercriminaliteit en de nieuwe Privacywetgeving.
Alle leden van de bedrijventerreinen zijn welkom en mogen zich inschrijven tot 20 april. Het is een besloten bijeenkomst.

Uitnodiging: Een kijkje in de keuken van CETA

Tijdens de bijeenkomst die Aangenaam Bergen Op Zoom organiseert krijgt u beeld van de kansen die CETA biedt. Daarnaast krijgt u inzicht in de economische highlights in Canada, waarvan een belangrijk deel erg boeiend kan zijn voor u als ondernemer. Zeker ook omdat we veel investeren in de relatie met Canada.

Uitnodiging DialOOOgtafel 1 maart

Ontmoeten, inspireren en verbinden.

Samen in de Regio nodigt u van harte uit voor de DialOOOgtafel op 1 maart 2018 van  09.00 tot 12.30 uur in De Stoelemat, Westersingel 40 in Bergen op Zoom.

annemarie van gaalDeze keer trapt niemand minder dan ondernemer Annemarie van Gaal de DialOOOgtafel af!
Zij neemt u op inspirerende wijze mee in de ontwikkelingen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt.

Uitnodiging Inspiratiebijeenkomst 6 februari 2018

Op dinsdagavond 6 februari organiseren de gemeenten Bergen op Zoom en Roosendaal een inspiratiebijeenkomst over “Economie van nu – economie van morgen”. Onder meer staan op het programma:

Jubileumspecial in De Bode

In het weekend van 3 december jongstleden verscheen een ‘jubileumspecial’ over ons bedrijventerrein Oude Molen in De Bode van Bergen op Zoom. Het geeft een mooi overzicht van het ondernemerschap in dit gebied. We zeggen niet voor niets: 'Je maakt het op Oude Molen’.

Jubileum Pack2Pack

Pack2Pack, gevestigd op bedrijventerrein Oude Molen, viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum. Reden voor een mooi artikel op de website van Aangenaam Bergen op Zoom. 

Extra ingelaste ledenvergadering

Op maandag 18 september organiseren we vanuit het bestuur een extra ledenvergadering. Deze vergadering zal gehouden worden bij Haans Advocaten te Bergen op Zoom. We roepen alle leden op om zich aan te melden. 

Nieuwe film bedrijventerrein Oude Molen

Op 23 juni 2017 lanceerden wij de nieuwe film over het bedrijventerrein Oude Molen.

Pagina 1 van 3